Duikschool Amsterdam

Op zoek naar een duikschool in Amsterdam? Op deze pagina is een aantal duikscholen weergegeven die zich bevinden in Amsterdam. Per duikschool wordt een korte omschrijving gegeven met de belangrijkste gegevens.

Scuba Center Amsterdam
Scuba Center is een duikschool gelegen in Amsterdam. De duikschool bestaat uit een duikwinkel, een vulstation en biedt cursussen aan van Padi en IANTD.

Adres:
van Woustraat 220
1073 NB Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)20 – 488 33 22

Website:
www.scubacenter.nl

Elite Divecenter
Elite Divecenter is een Amsterdamse duikschool en specialist in de totaal beleving van de onderwatersport. Elite Divecenter is de thuishaven voor gepassioneerde duikers en biedt een uitgebreide en persoonlijke service, zodat men optimaal en veilig van de duiksport kan genieten.

Adres:
Osdorpplein 819
1068 TD Amsterdam

Telefoon:
+31(0)20 – 667 05 89

Website:
www.elitedivecenter.nl

Divection
Divection is een leuke Padi duikschool in Amsterdam met jonge mensen. Zij verzorgen duikcursussen van Open Water Diver tot Divemaster.  Divection kiest ervoor om bepaalde onderdelen van de cursussen extra aandacht te geven, meestal omdat die onderdelen (zoals zweven en een efficiente zwemslag) de duiker zullen helpen sneller een betere duiktechniek te ontwikkelen.

Adres:
Sportstraat 6hs
1076 TV Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)20 – 770 88 50

Website:
www.divection.nl

Aqua-diving
Duikschool Aqua-diving te Amsterdam verzorgd duikopleidingen voor jong en oud. Ze geven les aan kinderen vanaf 12 jaar. Officieel mogen kinderen al beginnen op 8 jarige leeftijd, Aqua-diving vind het echter beter om les te geven aan kinderen die wat ouder zijn en al midden in het ‘leerproces’ zitten. De achterliggende gedachte hierbij is dat deze kinderen de stof gemakkelijker tot zich nemen, de materie beter begrijpen en zij krijgen daarmee een volwaardige Junior Open Water opleiding. Op deze manier kunnen kinderen, mits onder begeleiding, ook écht zelf kunnen duiken.

Adres:
Haarlemmerstraat 165-167
1013 EP AMSTERDAM

Telefoon:
+31 (0)20 – 622 35 03

Website:
www.aqua-diving.nl

Duikteam Amsterdam
Duikteam Amsterdam is een duikschool gelegen in Amsterdam Noord en tevens een duikvereniging. Duikopleidingen van duikteam Amsterdam geven je de mogelijkheid overal ter wereld te duiken. De vereniging duikt zeer geregeld, het hele jaar door, in meren en plassen rond Amsterdam of in Zeeland. Naast het duiken is ook de gezelligheid belangrijk binnen deze duikschool/vereniging en worden er diverse andere activiteiten georganiseerd. Duikteam Amsterdam heeft een eigen clubhuis vlak bij een zwembad. In het clubhuis is een vul-compressor aanwezig en kunnen leden hun flessen gratis vullen.

Adres:
Baron de Coubertinlaan 8
1034 ZK Amsterdam Noord

Telefoon:
+31 (0)20 – 492 37 43

Website:
www.duikteamamsterdam.nl

Manta
Duikteam Manta is een actieve duikvereniging met ruim 180 leden gelegen in Amsterdam. Manta duikt in Nederland het hele jaar door, zonder winterstop.

Manta is een vereniging waar je duikopleidingen kunt volgen tot en met het 4-ster (NOB) brevet, maar ook diverse specialties, zoals ijsduiken, driftduiken of redden. Verder is duikteam Manta zeer actief in het organiseren van recreatieduiken en andere activiteiten zoals het afdalen van de Ourthe en de polderloop.

Adres:
Spaarndammerdijk 651
1014 AD Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 – 2044 9493

Website:
www.manta.nl

Duikschool Scuba Education Amsterdam
Scuba Education Amsterdam is een duikschool in Amsterdam die alle PADI duikopleidingen van beginner tot gevorderde duiker verzorgd. De duikschool verzorgt ook technische duikopleidingen van IANTD en DSAT (TecRec).

Adres:
Anton de Komplein 157
1102 DR Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 – 516-76-979

Website:
www.duikcursussen.nl

New Lake Divers
De duikschool New Lake Divers Amsterdam beschrijven zichzelf met de volgende begrippen: “goede faciliteiten in het clubhuis”, “je eigen tempo”, “duiken in Nederland”, “trainen in het zwembad”, “goede kwaliteit” en “internationale erkende brevetten halen”.

Adres:
Jollenpad 14
1081 KC Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)20 – 489 51 18

Website:
www.newlakedivers.nl