Duikschool Eindhoven

Op zoek naar een duikschool in Eindhoven? Op deze pagina is een aantal duikscholen weergegeven die zich bevinden in Eindhoven. Per duikschool wordt een korte omschrijving gegeven met de belangrijkste gegevens.

Safe Diving Eindhoven
Duikschool Safe Diving heeft drie vestigingen in Nederland, waaronder één in Eindhoven. Bij Safe Diving kun je terecht voor vrijwel elke PADI duikcursus. Het is een erg actieve duikschool, die veel activiteiten plant. Naast duikopleidingen en andere activiteiten organiseert duikschool Safe Diving ook zo’n zes buitenlandse duikvakanties per jaar.

Adres:
Leenderweg 143
5614 HM Eindhoven

Telefoon:
+31 (0)40 – 212 18 12

Website:
www.safediving.nl

ScubaCity Eindhoven
Bij ScubaCity in Eindhoven kun je terecht voor duikcursussen voor beginners en gevorderden. Bij deze Eindhovense duikschool kun je ook reparaties en onderhoud aan je duikmateriaal laten uitvoeren. Naast duiken is ScubaCity actief op het gebied van andere watersporten zoals kitesurfen, wakeboarden en surfen.

Adres:
Limburglaan 1
5616 HR Eindhoven

Telefoon:
+31 (0)40 – 293 13 61

Website:
www.scubacity.nl

Discovery Dive Eindhoven
De duikschool Discovery Dive, gevestigd in Eindhoven, is een duikvereniging dat NOB opleidingen verzorgd, van één ster tot en met vier ster. De duikvereniging is erg actief en plant regelmatig evenementen. Bij duikschool Discovery Dive Eindhoven kun je redelijk goedkoop, in een leuke sfeer duiken en duikopleidingen volgen.

Adres:
Klavierstraat 5
5741 WJ Beek en Donk

Telefoon:
+31 (0)49 – 246 55 71

Website:
www.discoverydive.nl

Duikcentrum Eindhoven
Duikcentrum Eindhoven is een duikschool die zich richt op alle duikers in Zuid-Nederland en de Belgische grensstreek. De duikschool verzorgt duikopleidingen voor zowel beginners als gevorderden. De duikopleidingen bij deze duikschool worden gegeven in samenwerking met ‘Duikopleiding Eindhoven’. Veiligheid, kwaliteit en duikplezier zijn belangrijke begrippen binnen deze duikschool. Naast duikopleidingen heeft Duikcentrum Eindhoven ook een duikwinkel. Deze 800 m2 grote duikwinkel behoort tot de grootste duikwinkels in Nederland.

Adres:
Avionlaan 45
5627 GA Eindhoven

Telefoon:
+31 (0)40 – 236 79 38

Website:
www.duikcentrumeindhoven.nl