Duikschool Zeeland

Op zoek naar een duikschool in Zeeland? Op deze pagina is een aantal duikscholen weergegeven die zich bevinden in Zeeland. Per duikschool wordt een korte omschrijving gegeven met de belangrijkste gegevens.

Sealand Diving
De Zeelandse duikschool ‘Sealand Diving’ is onder meer gevestigd in Ouddorp. De duikschool is erg actief en geeft het hele jaar door PADI cursussen. Als je binnen korte tijd een brevet wilt halen is deze duikschool in Zeeland een goede keus. Zo starten er elke week ‘PADI Open Water’ en ‘PADI Advanced’ opleidingen. Deze opleidingen kun je in een aantal dagen afronden. De PADI open water cursus kun je zelfs in 3 aaneengesloten dagen voltooien.

Adres:
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp

Telefoon:
+31 (0)6 – 426 51 117

Website:
www.duik-instructeur.nl

Adventure Diving
De duikschool Adventure Diving in Zeeland is sinds 2011 gevestigd in Scharendijke. Bij deze duikschool in Zeeland kun je terecht voor vrijwel alle PADI cursussen. Daarnaast is deze duikschool ook zeer geschikt voor kinderen, omdat er verschillende junior cursussen gegeven worden. Je kunt bij Adventure Diving ook terecht voor een bedrijfsarrangement.

Adres:
Korenbloemstraat 20
4322 BV Scharendijke

Telefoon:
+31 (0)6 – 130 38 644

Website:
www.duikschoolzeeland.nl

Duikschool de Grevelingen
Duikschool de Grevelingen is gevestigd in Scharendijke in de provincie Zeeland en bestaat reeds 25 jaar. De Grevelingen biedt duikcursussen aan van PADI, NOB en ISS. De Grevelingen verzorgt alleen privé duiken in buitenwater. Daarnaast bevat een cursus bij deze Zeelandse duikschool meer buitenduiken dan bij andere duikscholen. Naast een duikschool is de Grevelingen ook een duikwinkel met een uitgebreid assortiment en kun je er terecht voor reparaties en onderhoud van je duikuitrusting.

Adres:
Elkerzeeseweg 34
4322 NB Scharendijke

Telefoon:
+31 (0)11 – 167 15 00

Website:
www.de-grevelingen.nl

Duikschool Dolfijn
Z.V.v.O Dolfijn verzorgt duikopleidingen volgens het NOB-systeem. De trainingen en opleidingen vinden grotendeels ’s winters in het Vrijburgbad in Vlissingen plaats. Zodra de watertemperatuur het toelaat wordt de opleiding in het buitenwater voortgezet en afgerond. De duikschool heeft een actieve jeugdopleiding, waardoor kinderen vanaf 8 jaar door de Scubadoe opleiding op een leuke manier geïntroduceerd worden in de duiksport.

Dolfijn is naast een duikschool ook een duikvereniging en bestaat inmiddels ruim 50 jaar. Dolfijn presenteert zich als een echte familieclub waar gezelligheid voorop staat. Dit is terug te zien in het aantal leden, want dat aantal staat momenteel op maarliefst 120.

Adres (tijdens het winterseizoen):
Vrijburgbad
Sportweg 2
4387 PM Vlissingen

E-mail:
secretaris@duikvereniging-dolfijn.nl

Website:
www.duikvereniging-dolfijn.nl

Duikschool Scharendijke
Duikschool Scharendijke is een kleine duikschool gelegen aan het Grevelingenmeer in Zeeland. De duikschool verzorgt duikopleidingen van PADI en NOB.

Adres:
Baken 32a
4322 AG Scharendijke

Telefoon:
+31 (0)6 – 515 20 086

Website:
www.duikschoolscharendijke.nl

Duikschool De Dijk
De Zeelandse duikschool De Dijk is een kleinschalige duikschool die gevestigd is in Zonnemaire. Naast het geven van NOB cursussen profileert duikschool De Dijk zich ook als duikevenementen verzorger. Zo kun je bij deze duikschool in Zeeland zelfs terecht voor een bedrijfsuitje. De mensen in de organisatie zijn enthousiast en de sfeer is er goed.

Adres:
Zuidweg 30
4316 LB Zonnemaire

Telefoon:
+31 (0)6 – 136 13 420

Website:
www.duikschooldedijk.nl

Duikschool Zeeland
De duikschool Adventure Diving in het Zeelandse Goes geeft zowel PADI, NOB als ISS cursussen. De duikschool heeft ervaren instructeurs en vindt veiligheid erg belangrijk. De buitenduiken zijn bij deze duikschool in Zeeland altijd 1-op-1 met de duiker en de instructeur, privéles dus.

Adres:
Opril Westwal 2A
4461 CL Goes

Telefoon:
+31 (0)11 – 325 19 51

Website:
www.duikschoolzeeland.nl