Duikwinkel

Wanneer je regelmatig duikt is het zeer aan te raden om je eigen duikspullen te kopen. Het grootste voordeel van de aankoop van je eigen duikuitrusting is dat het uiteindelijk kosten bespaart, want huur is duur. Daarnaast raak je vertrouwd met je eigen duikspullen waardoor je weet hoe het werkt en dát het goed werkt.

In deze online duikwinkel vind je informatie over alle onderdelen van een duikuitrusting met daarbij enkele populaire voorbeelden van producten die je kunt kopen via Bol of andere webshops.

De duikwinkel is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Voordelen online duikwinkels

Duikspullen in online duikwinkels zullen altijd goedkoper zijn dan dezelfde spullen in fysieke duikwinkels. Dit komt door de lagere ‘overhead’ kosten die internetbedrijven hebben in tegenstelling tot bedrijven met fysieke winkels met personeel.

Duikspullen worden bijna in elke online duikwinkel gratis verzonden. Duikspullen zijn nu eenmaal niet goedkoop en daarmee komt de aankoopprijs vaak boven het minimum bedrag voor gratis verzending. Zo is dit ook het geval bij bijna alle duikspullen die te koop zijn via deze duikwinkel.