Eerste les duiken

Voordat je begint met een duikcursus kun je hier alvast een eerste theoretisch lesje krijgen. Lees over vereisten, de eerste keer in het water en enkele belangrijke principes bij duiken.

Lees verder >>


Duikschool

Wil je een duikcursus gaan doen of wil je kijken waar dit eventueel mogelijk is? Zoek dan hier een duikschool bij jou in de buurt. Je kunt zoeken op provincie, stad, straat en postcode.

Lees verder >>


Duikbrevetten

Er zijn verschillende organisaties die faciliteren in brevetten, zoals PADI en NOB. Lees over de duikbrevetten van deze organisaties en hoe je ze kunt behalen.

Lees verder >>Cursus duiken

Lees over de mogelijkheden die er zijn voor het doen van een cursus duiken. Welk brevet wil je halen? Tijdens een duikvakantie of op een duikschool dicht in de buurt.

Lees verder >>


Duikspecialisaties

Nadat je je eerste duikbrevet gehaald hebt kun je duikspecialisaties gaan doen. Lees over de verschillende duikspecialisaties die er zijn.

Lees verder >>


Duikformules

Bij duiken komen er geregeld formules om de hoek kijken. Het toepassen van dergelijke formules is niet altijd gemakkelijk. Wij leggen daarom enkele veelgebruikte duikformules uit.

Lees verder >>