Over ons

duiklessen-met-een-instructeur

 

Duiken is een geweldige activiteit die je uren plezier kan bezorgen. Het is een geweldige manier om de wereld onder de oppervlakte te verkennen en dingen te zien die je je nooit had kunnen voorstellen. Of u nu voor het eerst gaat duiken of het al jaren doet, er valt altijd wel iets te leren.

 

Ik vergeet nooit de tijd dat ik een duikcursus heb gevolgd in Nederland om daarna voor mijn eerste echte duik naar de Rode Zee te gaan. Het koraal en de kleuren op 5 meter diepte waren zo prachtig. En dat beleefde ik in een wonderbaarlijke wereld onder water. Het geluid van mijn ademhaling begeleidde me bij dit avontuur. ‘s Avonds nog heerlijk genoten van de verhalen van de andere duikers. En bij het inslapen nog beelden teruggezien van mijn duik. Zonder meer verslavend!

OpĀ  deze website geven wij je wat basisinformatie over duiken en hoe je kunt leren duiken, zodat je kunt beginnen aan je reis onder water. Reden voor ons om deze website nieuwe leven in te blazen. Hierbij mogen we gebruik maken van veel informatie van de vorige eigenaar. Geniet!